54th meeting of the PAC for Nuclear Physics

Report of Contributions

Contribution ID: 1 Type: not specified

1. Opening of the meeting

Wednesday, 23 June 2021 10:00 (5 minutes)

Presenter: LEWITOWICZ, M.

Contribution ID: 2 Type: not specified

2. Implementation of the recommendations of the previous PAC meeting

Wednesday, 23 June 2021 10:05 (15 minutes)

Presenter: LEWITOWICZ, M.

Contribution ID: 3 Type: **not specified**

3. Information on the Resolution of the 129th session of the JINR Scientific Council (February 2021) and on the decisions of the JINR Committee of Plenipotentiaries (March 2021)

Wednesday, 23 June 2021 10:20 (20 minutes)

Presenter: DMITRIEV, S.

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

4.1. "SHE at FLNR: research and development" (report on the theme 03-5-1130-2017/2021)

Wednesday, 23 June 2021 10:40 (30 minutes)

Referees: S. Hofmann, M. Lewitowicz, E. Vardaci 10'

Presenter: OGANESSIAN, Yu.

Session Classification: 4. Reports on the expiring themes:

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

4.2. "Development of the FLNR accelerator complex and experimental setups (DRIBs-III)" – 03-0-1129-2017/2021

Wednesday, 23 June 2021 11:20 (25 minutes)

Referees: C. Beck, M. Lewitowicz, A. Maj 10'

Presenter: GULBEKIAN, G.

Session Classification: 4. Reports on the expiring themes:

Contribution ID: 6 Type: **not specified**

5. Development programme of the FLNR for 2022–2023. Proposal for the extension of themes 03-5-1130-2017/2021 and 03-0-1129-2017/2021

Wednesday, 23 June 2021 11:55 (25 minutes)

Referees: S. Hofmann, A. Korsheninnikov, A. Maj, Z. Vilakazi 10'

Presenter: SIDORCHUK, S.

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

6. Proposal for opening project "Investigation of Prompt Fission Neutron Emission in Fission (ENGRIN)"

Wednesday, 23 June 2021 12:40 (20 minutes)

Referees: G. Kim, V. Nesvizhevsky, V. Ostashko, A. Oberstedt, G. Ter-Akopian 7'

Presenter: ZEYNALOV, Sh.

Contribution ID: 8 Type: not specified

7. Status of the project: "MONUMENT"

Wednesday, 23 June 2021 13:10 (15 minutes)

Referees: C. Beck, C. Petitjean, F. Piquemal 5'

Presenter: SHIRCHENKO, M.

Contribution ID: 9 Type: not specified

8. Proposal for extending the project "E&T&RM"

Wednesday, 23 June 2021 13:30 (15 minutes)

Referees: F. Piquemal, I. Štekl, E. Vardaci, Z. Vilakazi 5'

Presenter: BALDIN, A.

Contribution ID: 10 Type: not specified

9. Meeting of the PAC members with the JINR Directorate

Wednesday, 23 June 2021 15:30 (30 minutes)

Session Classification: Closed session

Contribution ID: 11 Type: not specified

10. Preparation of the PAC recommendations

Wednesday, 23 June 2021 16:00 (1h 30m)

Session Classification: Closed session

Contribution ID: 12 Type: not specified

11. Proposals for the agenda of the next PAC meeting

Wednesday, 23 June 2021 17:30 (30 minutes)

Session Classification: Closed session

Contribution ID: 13 Type: not specified

12. Presentation of the PAC recommendations to the Directorates of JINR and Laboratories

Wednesday, 23 June 2021 18:00 (20 minutes)

Session Classification: Closed session

Contribution ID: 14 Type: not specified

13. Closing of the meeting

Wednesday, 23 June 2021 18:20 (5 minutes)