55th meeting of the PAC for Condensed Matter Physics

Report of Contributions

Contribution ID: 1 Type: not specified

1. Opening of the meeting

Thursday 20 January 2022 10:00 (10 minutes)

Presenter: NAGY, D. L.

Contribution ID: 2 Type: **not specified**

2. Implementation of the recommendations of the 54th PAC meeting

Thursday 20 January 2022 10:10 (15 minutes)

Presenter: NAGY, D. L.

Contribution ID: 3 Type: **not specified**

3. Information on the Resolution of the 130th session of the JINR Scientific Council (September 2021) and on the decisions of the JINR Committee of Plenipotentiaries (November 2021)

Thursday 20 January 2022 10:25 (30 minutes)

Presenter: KOSTOV, L.

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

4. Status of the IBR-2 reactor

Thursday 20 January 2022 10:55 (30 minutes)

Presenter: SHVETSOV, V.

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

6. EPSILON and SKAT spectrometers: their status and upgrade prospects

Thursday 20 January 2022 12:00 (30 minutes)

Presenter: SCHILLING, F.

Contribution ID: 6 Type: not specified

5. Information about the FLNP User Programme

Thursday 20 January 2022 11:30 (10 minutes)

Presenter: CHUDOBA, D.

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

7. "Neptune" reactor facility (IBR-3) at JINR: current status and future plans

Thursday 20 January 2022 12:35 (25 minutes)

Presenter: BULAVIN, M.

Contribution ID: 8 Type: not specified

8. Progress report on theme "Development of the SOLCRYS Structural Research Laboratory at the SOLARIS National Synchrotron Radiation Centre"

Thursday 20 January 2022 15:00 (25 minutes)

Presenter: KUČERKA, N.

Contribution ID: 9 Type: **not specified**

9. New facility for neutron radiography and tomography at the WWR-SM reactor (INP AS RUz, Uzbekistan): its status and first results

Thursday 20 January 2022 15:30 (25 minutes)

Presenter: ABDURAKHIMOV, B.

Contribution ID: 10 Type: not specified

10. Discussing the approach to assigning reviewers to projects

Thursday 20 January 2022 16:15 (1 hour)

Contribution ID: 11 Type: not specified

11. Meeting of the PAC members with the JINR Directorate

Friday 21 January 2022 10:00 (1 hour)

Contribution ID: 12 Type: not specified

12. Virtual presentations by young scientists

Friday 21 January 2022 11:00 (1h 30m)

Contribution ID: 13 Type: not specified

13. Voting for and selection of the best virtual presentations

Friday 21 January 2022 12:30 (15 minutes)

Contribution ID: 14 Type: **not specified**

14. Drafting the PAC recommendations including proposals for the next PAC meeting

Friday 21 January 2022 13:00 (30 minutes)

Session Classification: Closed session

Contribution ID: 15 Type: not specified

15. Closing of the meeting

Friday 21 January 2022 13:30 (5 minutes)