57th meeting of the PAC for Particle Physics

Report of Contributions

Contribution ID: 1 Type: not specified

1. Opening of the meeting

Monday, 23 January 2023 14:00 (5 minutes)

Presenter: TSERRUYA, I.

Contribution ID: 2 Type: not specified

2. Implementation of the recommendations of the 56th meeting of the PAC

Monday, 23 January 2023 14:05 (15 minutes)

Presenter: TSERRUYA, I.

Contribution ID: 3 Type: not specified

3. Information on the Resolutions of the 131st and 132nd sessions of the JINR Scientific Council and on the decisions of the Committee of Plenipotentiaries of the Governments of the JINR Member States taken in 2022

Monday, 23 January 2023 14:20 (20 minutes)

Presenter: KEKELIDZE, V.

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

4. Information on the Seven-Year Plan for the Development of JINR for 2024–2030

Monday, 23 January 2023 14:40 (20 minutes)

Presenter: KEKELIDZE, V.

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

5.1. Realization of the Nuclotron-NICA project

Monday, 23 January 2023 15:00 (20 minutes)

Presenter: SIDORIN, A.

Session Classification: 5. Reports on the ongoing projects:

Contribution ID: 6 Type: **not specified**

5.2. Infrastructure developments including the Nuclotron

Monday, 23 January 2023 15:20 (20 minutes)

Presenter: AGAPOV, N.

Session Classification: 5. Reports on the ongoing projects:

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

5.3. Implementation of the MPD project

Monday, 23 January 2023 15:40 (20 minutes)

Presenter: RYABOV, V.

Session Classification: 5. Reports on the ongoing projects:

Contribution ID: 8 Type: not specified

5.4. Implementation of the BM@N project

Monday, 23 January 2023 16:00 (20 minutes)

Presenter: KAPISHIN, M.

Session Classification: 5. Reports on the ongoing projects:

Contribution ID: 9 Type: not specified

7.1. COMET

Monday, 23 January 2023 17:00 (20 minutes)

Presenter: TSAMALAIDZE, Z.

Session Classification: 7. Reports on the status of ongoing projects as requested at the

previous PAC session:

Contribution ID: 10 Type: not specified

7.2. T2K-II

Monday, 23 January 2023 17:20 (20 minutes)

Presenter: DAVYDOV, Yu.

Session Classification: 7. Reports on the status of ongoing projects as requested at the

previous PAC session:

Contribution ID: 11 Type: not specified

8.1. ALICE

Monday, 23 January 2023 17:40 (20 minutes)

Presenter: BATYUNYA, B.

Session Classification: 8. Reports on the research results obtained by the JINR groups in

the LHC experiments:

Contribution ID: 12 Type: not specified

8.2. ATLAS

Monday, 23 January 2023 18:00 (20 minutes)

Presenter: YELETSKIKH, I.

Session Classification: 8. Reports on the research results obtained by the JINR groups in

the LHC experiments:

Contribution ID: 13 Type: not specified

8.3. CMS

Monday, 23 January 2023 18:20 (20 minutes)

Presenter: KARJAVINE, V.

Session Classification: 8. Reports on the research results obtained by the JINR groups in

the LHC experiments:

Contribution ID: 14 Type: not specified

11. Closing of the meeting

Monday, 23 January 2023 20:30 (5 minutes)

Contribution ID: 15 Type: not specified

9.1. Meeting of the PAC members with the JINR Directorate

Monday, 23 January 2023 18:40 (20 minutes)

Session Classification: 9. Closed session

Contribution ID: 16 Type: not specified

9.2. PAC's recommendations including proposals for the next PAC meeting

Monday, 23 January 2023 19:00 (30 minutes)

Session Classification: 9. Closed session

Contribution ID: 17 Type: not specified

10. Poster presentations by young scientists

Monday, 23 January 2023 19:30 (1 hour)

Contribution ID: 18 Type: not specified

6. Report on the TDR of the SPD Detector

Monday, 23 January 2023 16:20 (20 minutes)

Presenter: GUSKOV, A.