58th meeting of the PAC for Condensed Matter Physics

Report of Contributions

Contribution ID: 1 Type: not specified

1. Opening of the meeting

Thursday 25 January 2024 10:00 (10 minutes)

Presenter: NAGY, D. L.

Contribution ID: 2 Type: not specified

2. Implementation of the recommendations of the 57th PAC meeting

Thursday 25 January 2024 10:10 (20 minutes)

Presenter: NAGY, D. L.

Contribution ID: 3 Type: **not specified**

3. Information on the Resolution of the 134th session of the JINR Scientific Council (September 2023) and on the decisions of the Committee of Plenipotentiaries of the Governments of the JINR Member States (November 2023)

Thursday 25 January 2024 10:30 (30 minutes)

Presenter: KOSTOV, L.

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

5. State of work on the project of a new neutron source at JINR

Thursday 25 January 2024 11:15 (25 minutes)

Presenter: BULAVIN, M.

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

6. Current state of the FSD Fourier diffractometer for residual stress measurement

Thursday 25 January 2024 12:00 (25 minutes)

Presenter: BOKUCHAVA, G.

Contribution ID: 6 Type: **not specified**

7. Scientific report: "Mechanisms of membrane protein crystallization in "bicelles""

Thursday 25 January 2024 12:30 (20 minutes)

Presenter: MURUGOVA, T.

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

8. Scientific report: "Scientific and methodical programmes of research with the LINAC accelerator (JINR): FLAP collaboration"

Thursday 25 January 2024 12:55 (20 minutes)

Presenter: KARATAEV, P.

Contribution ID: 8 Type: not specified

9. Discussion of the project assessment template at JINR

Thursday 25 January 2024 14:30 (30 minutes)

Presenters: NAGY, D. L.; BELOV, O.

Contribution ID: 9 Type: not specified

10. Virtual presentations by young scientists

Thursday 25 January 2024 15:00 (1h 30m)

Contribution ID: 10 Type: not specified

11. Voting and selection of the best virtual presentations

Thursday 25 January 2024 16:30 (10 minutes)

Contribution ID: 11 Type: not specified

12. Awarding the winners of the previous poster session

Thursday 25 January 2024 16:40 (10 minutes)

Contribution ID: 12 Type: not specified

13. Meeting of the PAC members with the JINR Directorate

Thursday 25 January 2024 17:05 (1 hour)

Session Classification: Closed session

Contribution ID: 13 Type: not specified

14. Preparation of the PAC recommendations including proposals for the next PAC meeting

Thursday 25 January 2024 18:05 (20 minutes)

Session Classification: Closed session

Contribution ID: 14 Type: not specified

15. Closing of the meeting

Thursday 25 January 2024 18:25 (5 minutes)

Contribution ID: 15 Type: not specified

4. On current activities at the IBR-2 facility

Thursday 25 January 2024 11:00 (10 minutes)

Presenter: LYCHAGIN, E.