The 2nd China-Russia Joint Workshop on NICA Facility

Report of Contributions

The 2nd China-... / Report of Contributions

Opening speech

Contribution ID: 1 Type: not specified

Opening speech

Tuesday 10 September 2024 08:40 (20 minutes)

Contribution ID: 2 Type: not specified

MPD status and integration

Tuesday 10 September 2024 09:00 (30 minutes)

Presenter: GOLOVATYUK, Viacheslav (JINR)

Contribution ID: 3 Type: not specified

First physics for the MPD

Tuesday 10 September 2024 09:30 (30 minutes)

Presenter: RIABOV, Victor (PNPI)

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

Global polarization and spin alignment measurements

Tuesday 10 September 2024 10:30 (30 minutes)

Presenter: CHEN, Jinhui

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

Study of hyperon and hypernuclei production at NICA

Tuesday 10 September 2024 11:00 (30 minutes)

Presenter: ZINCHENKO, Alexander (Joint Institute for Nuclear Research)

Contribution ID: 6 Type: not specified

Recent measurements on Strangeness/Hyper nuclei

Wednesday 11 September 2024 15:00 (30 minutes)

Presenter: ZHU, Xianglei (Tsinghua University)

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

The MPD ITS - Status and Perspectives

Tuesday 10 September 2024 14:00 (30 minutes)

Presenter: MURIN, Yuri

Contribution ID: 8 Type: not specified

ITS R&D at China

Tuesday 10 September 2024 14:30 (30 minutes)

Presenter: SUN, Xiangming (Central China Normal University)

Contribution ID: 9 Type: **not specified**

Status of engineering systems and start up of the MPD magnet

Tuesday 10 September 2024 15:00 (30 minutes)

Presenter: MUKHIN, Konstantin (Joint Institut for Nuclear Research)

Contribution ID: 10 Type: not specified

Status of the barrel Electromagnetic Calorimeter (Ecal)

Tuesday 10 September 2024 15:50 (30 minutes)

Presenter: TIAPKIN, Igor

Contribution ID: 11 Type: not specified

The progress of ECal R&D and production in China

Tuesday 10 September 2024 16:20 (30 minutes)

Presenter: WANG, Yi (Tsinghua University)

Contribution ID: 12 Type: not specified

TPC upgrade (options for new read-out chambers)

Tuesday 10 September 2024 16:50 (30 minutes)

Presenter: MOVCHAN, Sergey (JINR)

STAR detector upgrade: inner TP...

Contribution ID: 13 Type: not specified

STAR detector upgrade: inner TPC&at forward rapidity

Tuesday 10 September 2024 17:20 (30 minutes)

Presenter: YANG, Qian

Contribution ID: 14 Type: not specified

Theory study on searching of CEP

Wednesday 11 September 2024 08:30 (30 minutes)

Presenter: HUANG, Mei

Contribution ID: 15 Type: not specified

Recent results of the experimental study on CEP

Wednesday 11 September 2024 09:00 (30 minutes)

Presenter: ZHANG, Yu (Guangxi Normal University)

Contribution ID: 16 Type: not specified

Polarization of Hypernuclei at High Baryon Density

Wednesday 11 September 2024 14:00 (30 minutes)

Presenter: SUN, Kaijia

Contribution ID: 17 Type: not specified

Study of hadron and light nuclei production at NICA

Wednesday 11 September 2024 14:30 (30 minutes)

Presenter: KOLESNIKOV, Vadim (VBLHEP, JINR)

Contribution ID: 18 Type: not specified

Machine learning in HICs

Wednesday 11 September 2024 16:00 (30 minutes)

Presenter: PANG, Longgang

The 2nd China-... / Report of Contributions

CEE status

Contribution ID: 19 Type: not specified

CEE status

Tuesday 10 September 2024 11:30 (30 minutes)

Presenter: ZHANG, Yapeng

Contribution ID: 20 Type: not specified

Soft physics for relativistic heavy ion collisions

Wednesday 11 September 2024 09:30 (30 minutes)

Presenter: HUICHAO, Song (Peking U)

Contribution ID: 21 Type: not specified

System size scan at NICA energies

Wednesday 11 September 2024 10:30 (30 minutes)

Presenter: TARANENKO, Arkadiy (VBLHEP JINR)

Contribution ID: 22 Type: not specified

Recent flow measurement in high baryon density region

Wednesday 11 September 2024 11:00 (30 minutes)

Presenter: SHI, Shusu (Central China Normal University)

Contribution ID: 23 Type: not specified

First flow results from BM@N experiment

Wednesday 11 September 2024 11:30 (30 minutes)

Presenter: MAMAEV, Mikhail (NRNU MEPhI)

Contribution ID: 24 Type: not specified

Recent experimental measurements in UPCs

Wednesday 11 September 2024 16:30 (30 minutes)

Presenter: YANG, Shuai

Contribution ID: 25 Type: not specified

EM probes in high baryon density region

Wednesday 11 September 2024 17:00 (30 minutes)

Presenter: YE, Zaochen (South China Normal University)

Contribution ID: 26 Type: not specified

The Highly Granular Neutron Detector and Forward Spectator Detectors at the BM@N

Thursday 12 September 2024 08:30 (30 minutes)

Presenter: KARPUSHKIN, Nikolay (INR RAS)

Contribution ID: 27 Type: not specified

MPD performance in the fixed-target mode

Thursday 12 September 2024 09:00 (30 minutes)

Presenter: PARFENOV, Peter (JINR)

Contribution ID: 28 Type: not specified

Forward upgrade (physics and possible solutions)

Thursday 12 September 2024 09:30 (30 minutes)

Presenter: KRYSHEN, Evgeny (NRC "Kurchatov Institute", Petersburg Nuclear Physics Institute)

Contribution ID: 29 Type: not specified

Forward TOF

Thursday 12 September 2024 10:30 (30 minutes)

Presenter: SUN, Yongjie (University of Science and Technology of China)

Contribution ID: 30 Type: not specified

TOF barrel - upgrade, Forward TOF

Thursday 12 September 2024 11:00 (30 minutes)

Presenter: BABKIN, Vadim (Joint Institute for Nuclear Research)

Discussion

Contribution ID: 31 Type: not specified

Discussion

Wednesday 11 September 2024 17:30 (30 minutes)

Discussion

Contribution ID: 32 Type: not specified

Discussion

Tuesday 10 September 2024 17:50 (30 minutes)

Contribution ID: 33 Type: not specified

Discussion session in Beijing