Seminar on the Chinese-Russian Cooperation within the NICA MPD-ITS Project



Report of Contributions

Seminar on the ... / Report of Contributions Welcome words

Contribution ID: 1 Type: not specified

Welcome words

Tuesday 23 July 2024 10:35 (5 minutes)

Presenter: PESHEKHONOV, DMITRY (JINR)

Session Classification: Session

Contribution ID: 2 Type: not specified

Six layers MPD ITS performance for D meson identification

Tuesday 23 July 2024 10:40 (20 minutes)

Presenter: Prof. KONDRATIEV, Valery (Saint-Petersburg State University)

Session Classification: Session

Contribution ID: 3 Type: not specified

MPD ITS mechanics, cooling and communications

Tuesday 23 July 2024 11:00 (20 minutes)

Presenter: Dr MURIN, Yurii (JINR)

Session Classification: Session

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

The research and development of MICA chip

Tuesday 23 July 2024 11:50 (30 minutes)

Presenter: XIAO, Le

Session Classification: Session

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

Discussion (Round Table)

Tuesday 23 July 2024 12:20 (20 minutes)

Session Classification: Session

Contribution ID: 6 Type: **not specified**

Readout electronics design for ITS of MPD at NICA

Tuesday 23 July 2024 14:00 (30 minutes)

Presenter: QIN, Jiajun (USTC)

Session Classification: Session

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

GBT-like series ASICs development (remote)

Tuesday 23 July 2024 14:30 (30 minutes)

Presenter: GUO, Di (Central China Normal University)

Session Classification: Session

Contribution ID: 8 Type: not specified

JINR options for the in-beam tests of MICA chips, MICA HICs and their readout

Tuesday 23 July 2024 15:30 (30 minutes)

Session Classification: Session

Contribution ID: 9 Type: **not specified**

Modules and supermodules assembly readiness at CCNU and JINR

Tuesday 23 July 2024 16:00 (30 minutes)

Presenters: WANG, Yaping (Central China Normal University); SHEREMETEV, Aleksei (Joint In-

stitute for Nuclear Research)

Session Classification: Session

Seminar on the ... / Report of Contributions Discussion

Contribution ID: 10 Type: not specified

Discussion

Tuesday 23 July 2024 16:30 (20 minutes)

Session Classification: Session

Contribution ID: 11 Type: not specified

Round table discussion for defining the work plan with timelines and milestones

Wednesday 24 July 2024 10:00 (1h 30m)

Session Classification: Session

Seminar on the ... / Report of Contributions

Farewell words

Contribution ID: 12 Type: not specified

Farewell words

Wednesday 24 July 2024 11:30 (5 minutes)

Presenter: Dr MURIN, Yurii (JINR)

Session Classification: Session

Contribution ID: 13 Type: not specified

Excursion to the VBLHEP HIC assembly lab

Wednesday 24 July 2024 11:40 (20 minutes)

Session Classification: Excursions

Contribution ID: 14 Type: not specified

Excursion to superconducting magnets factory and TPC assembling site

Wednesday 24 July 2024 12:00 (1 hour)

Session Classification: Excursions

Contribution ID: 15 Type: not specified

Excursion to NICA facility and the MPD

Wednesday 24 July 2024 14:30 (2 hours)

Session Classification: Excursions