60th meeting of the PAC for Condensed Matter Physics

Report of Contributions

Contribution ID: 1 Type: not specified

1. Opening of the meeting

Monday 27 January 2025 10:00 (10 minutes)

Presenter: NAGY, D. L.

Contribution ID: 2 Type: not specified

2. Implementation of the recommendations of the 59th PAC meeting

Monday 27 January 2025 10:10 (20 minutes)

Presenter: NAGY, D. L.

Contribution ID: 3 Type: **not specified**

3. Information on the Resolution of the 136th session of the JINR Scientific Council (September 2024) and on the decisions of the Committee of Plenipotentiaries of the Governments of the JINR Member States (November 2024)

Monday 27 January 2025 10:30 (30 minutes)

Presenter: KOSTOV, L.

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

4. Information on the progress of work at IBR-2 in preparation for the reactor start-up

Monday 27 January 2025 11:00 (20 minutes)

Presenter: LYCHAGIN, E.

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

5. Development of a mathematical model for the dynamics of pulsed fast reactors: results and plans

Monday 27 January 2025 11:25 (20 minutes)

Presenter: BULAVIN, M.

Contribution ID: 6 Type: **not specified**

6. Spectrometer complex of the IBR-2 high flux pulsed reactor: current state and recent developments

Monday 27 January 2025 12:05 (20 minutes)

Presenter: KOZLENKO, D.

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

7. Linear electron accelerator LINAC-200 as a core for a new test beam facility at DLNP JINR

Monday 27 January 2025 12:30 (20 minutes)

Presenter: TRIFONOV, A.

Contribution ID: 8 Type: not specified

8.1. Neutron tomography for structural analysis of cement materials, rocks and meteorites

Monday 27 January 2025 14:00 (20 minutes)

Presenter: ZEL, I.

Session Classification: 8. Scientific reports:

Contribution ID: 9 Type: **not specified**

8.2. Analysis of the Aβ42 conformational dynamics in lipid membrane mimetics: spectroscopic and atomistic study

Monday 27 January 2025 14:25 (20 minutes)

Presenter: ESAWII, H.

Session Classification: 8. Scientific reports:

Contribution ID: 10 Type: not specified

9. Poster session

Monday 27 January 2025 15:05 (1 hour)

Contribution ID: 11 Type: not specified

10. Voting and selection of the best poster presentations

Monday 27 January 2025 16:05 (15 minutes)

Contribution ID: 12 Type: not specified

11. Awarding the winners of the previous poster session

Monday 27 January 2025 16:20 (10 minutes)

Contribution ID: 13 Type: not specified

12. Meeting of the PAC members with the JINR Directorate

Monday 27 January 2025 16:30 (1 hour)

Session Classification: Closed session

Contribution ID: 14 Type: not specified

13. Preparation of the PAC recommendations including proposals for the next PAC meeting

Monday 27 January 2025 17:30 (30 minutes)

Session Classification: Closed session

Contribution ID: 15 Type: not specified

14. Closing of the meeting

Monday 27 January 2025 18:00 (5 minutes)