137th session of the Scientific Council

Report of Contributions

Contribution ID: 1 Type: not specified

1. Opening of the session

Thursday 13 February 2025 11:00 (5 minutes)

Presenter: TRUBNIKOV, G.

Contribution ID: 2 Type: not specified

2. Election of Co-chair of the Scientific Council

Thursday 13 February 2025 11:05 (5 minutes)

Presenter: TRUBNIKOV, G.

Contribution ID: 3 Type: not specified

3. Approval of the session Programme

Thursday 13 February 2025 11:10 (5 minutes)

Presenter: CO-CHAIR

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

4. Report by the JINR Director

Thursday 13 February 2025 11:15 (50 minutes)

Presenter: TRUBNIKOV, G.

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

5. Discussion of the Director's report

Thursday 13 February 2025 12:05 (15 minutes)

Presenter: CO-CHAIR

Contribution ID: 6 Type: **not specified**

6. Appointment of the Editing Board for drafting the Resolution of the Scientific Council

Thursday 13 February 2025 12:20 (5 minutes)

Presenter: CO-CHAIR

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

7. Appointment of the Committee for the election of Director of the Flerov Laboratory of Nuclear Reactions (FLNR) and the endorsement of appointment of Deputy Directors of the Laboratory of Radiation Biology (LRB)

Thursday 13 February 2025 12:25 (5 minutes)

Presenter: CO-CHAIR

Contribution ID: 8 Type: **not specified**

8. Recommendations of the Programme Advisory Committees taken at the meetings in January 2025:

Thursday 13 February 2025 13:30 (1 hour)

Contribution ID: 9 Type: **not specified**

- PAC for Particle Physics

Thursday 13 February 2025 13:30 (20 minutes)

Presenter: TSERRUYA, I.

Contribution ID: 10 Type: not specified

- PAC for Nuclear Physics

Thursday 13 February 2025 13:50 (20 minutes)

Presenter: NESVIZHEVSKY, V.

Contribution ID: 11 Type: not specified

- PAC for Condensed Matter Physics

Thursday 13 February 2025 14:10 (20 minutes)

Presenter: NAGY, D. L.

Contribution ID: 12 Type: not specified

9. Memberships of the PACs

Thursday 13 February 2025 14:30 (5 minutes)

Presenter: TRUBNIKOV, G.

Contribution ID: 13 Type: not specified

10. Election of Director of FLNR and endorsement of appointments of Deputy Directors of LRB:

Thursday 13 February 2025 14:55 (1h 20m)

Presenter: CO-CHAIR

Session Classification: Closed session

Contribution ID: 14 Type: **not specified**

11. Reports by young scientists as recommended by the PACs:

Friday 14 February 2025 11:00 (45 minutes)

Contribution ID: 15 Type: not specified

Friday 14 February 2025 11:00 (15 minutes)

Contribution ID: 16 Type: not specified

Friday 14 February 2025 11:15 (15 minutes)

Contribution ID: 17 Type: not specified

Friday 14 February 2025 11:30 (15 minutes)

Contribution ID: 18 Type: not specified

12. Jury's recommendations on the award of JINR annual prizes for best papers in the fields of theoretical and experimental research, methodology and technology research, and applied technology research

Friday 14 February 2025 11:45 (15 minutes)

Presenter: DMITRIEV, S.

Contribution ID: 19 Type: not specified

13. Proposal for awarding the title "Honorary Doctor of JINR"

Friday 14 February 2025 12:00 (5 minutes)

Presenter: TRUBNIKOV, G.

Contribution ID: 20 Type: not specified

14. General discussion. Adoption of the Resolution of the Scientific Council

Friday 14 February 2025 12:05 (1 hour)

Presenter: CO-CHAIR

Session Classification: Closed session

Contribution ID: 21 Type: not specified

15. Closing of the session

Friday 14 February 2025 13:05 (5 minutes)

Presenter: TRUBNIKOV, G.