CREMLIN WP3 Workshop: The third Mini-Work Meeting "Making-up a Work Plan for building hybrid DSSD-GEM Tracking System for the BM@N-2"

Report of Contributions

Welcome word and remarks on the ...

Contribution ID: 1

Type: not specified

Welcome word and remarks on the goals of the Meeting

Thursday 5 July 2018 08:30 (30 minutes)

Presenters: Dr SCHMIDT, Hans Rudolf (Universität Tübingen); Mr MURIN, Yuri (JINR LHEP)

BM@N upgrade for high intensity...

Contribution ID: 2

Type: not specified

BM@N upgrade for high intensity Au beams

Thursday 5 July 2018 09:00 (30 minutes)

Presenter: Prof. SENGER, P. (GSI)

First look on the System configura...

Contribution ID: 3

Type: not specified

First look on the System configuration trough the MC simulations

Thursday 5 July 2018 09:30 (30 minutes)

Presenter: Dr KONDRATIEV, V. (SPbSU)

Reconstruction of tracks by the hy...

Contribution ID: 4

Type: not specified

Reconstruction of tracks by the hybrid Tracking System of BM@N-2

Presenter: Mr ROGACHEVSKY, O. (JINR LHEP)

Towards a DAQ an control system, ...

Contribution ID: 5

Type: not specified

Towards a DAQ an control system, conceptual structure of the readout and operating electronis

Thursday 5 July 2018 13:00 (30 minutes)

Presenter: Dr SCHMIDT, C.J. (GSI)

FPGA and firmware solutions for t...

Contribution ID: 6

Type: not specified

FPGA and firmware solutions for the system

Thursday 5 July 2018 13:30 (30 minutes)

Presenter: Dr ZABOLOTNY, W. (Warsaw University of Technology)

TFC System Development Status

Contribution ID: 7

Type: not specified

TFC System Development Status

Thursday 5 July 2018 14:30 (30 minutes)

Presenter: Mr SIDORENKO, V. (ITIV)

A plan for the in-beam tests with...

Contribution ID: 8

Type: not specified

A plan for the in-beam tests with 200 MeV electrons at LNP JINR

Thursday 5 July 2018 15:00 (30 minutes)

Presenters: Mr DEMENTEV, Dmitrii (JINR LHEP); Mr SHITENKOV, Mikhail (JINR)

Contribution ID: 9

Type: not specified

Discussion towards consolidated Proposal for the DAQ WP

JINR vision of the design of the Sy ...

Contribution ID: 10

Type: not specified

JINR vision of the design of the System

Presenter: Mr ELSHA, V. (JINR LHEP)

What can be taken from the CBM ...

Contribution ID: 11

Type: not specified

What can be taken from the CBM design to the BM@N-2

Presenter: Dr NIEBUR, W. (GSI)

What can be taken from ALICE ITS ...

Contribution ID: 12

Type: not specified

What can be taken from ALICE ITS to the BM@N-2

Presenter: Mr IGOLKIN, S. (SPbSU)

Discussion and Wrap-up

Contribution ID: 13

Type: not specified

Discussion and Wrap-up

Friday 6 July 2018 09:00 (2 hours)

Rudi Schmidt as convener for the FAIR-STS Mikhail Kapishin as convenor for the BM@N Yuri Murin as convenor for the NICA-STS

End of the workshop

Contribution ID: 14

Type: not specified

End of the workshop

Friday 6 July 2018 11:00 (30 minutes)

Brief overview of the CBM-STS ti ...

Contribution ID: 15

Type: not specified

Brief overview of the CBM-STS timeplan and resulting links to BM@N-STS planning

Presenter: Dr HEUSER, Johann (GSI Helmholz Center)

Tentative Layout of the DSSD Stat ...

Contribution ID: 16

Type: not specified

Tentative Layout of the DSSD Stations with Number of Requested Components

Thursday 5 July 2018 10:30 (30 minutes)

Presenter: Mr ELSHA, V. (JINR)

Brief overview of the CBM-STS ti ...

Contribution ID: 17

Type: not specified

Brief overview of the CBM-STS timeplan and resulting links to BM@N-STS planning

Friday 6 July 2018 08:00 (30 minutes)

Presenter: Dr HEUSER, Johann (GSI Helmholtz Center)

CREMLIN WP3... / Report of Contributions

Discussion

Contribution ID: 18

Type: not specified

Discussion

Thursday 5 July 2018 11:00 (30 minutes)

Presenter: Dr HEUSER, Johann (GSI Helmholtz Center)